Public Organization for Local Initiatives and Supports800-123-456
 
 
 

Konkurse

 
 • Konkurs per Edukatore

  Konkurs per Edukatore

  Linkun me dokumentin e plote mund ta gjeni ketu: Konkurs-per-Edukatore

   
 •  
 • KONKURSE PËR PUNË

  KONKURSE PËR PUNË

  POLIS është organizatë joqeveritare, jo fitimprurëse dhe e paanëshme, e cila përmes programeve të saj sektoriale synon të jetësoj qeverisjen e mirë lokale, duke ndikuar në rritje të transparencës gjatë […]

   
 •